Umbra (lui)!


Stiţi momentele acelea când tot ce vreţi este să uitaţi, să vă pierdeţi undeva departe de gândurile inutile care vă torturează? Aşa se simţea şi ea, era cuprinsă de groaza durerii. Căuta cu disperare un mod de a uita. În timp ce işi punea capul sub duş, apa îi îneca sunetele din jur, totul se estompa şi se transforma într-un huruit ciudat. Parcă era în tren, aproape că putea să simtă cu imaginaţia ei briza care te loveşte în faţă în timp ce scoţi capul pe fereastra trenului. Când simţi mirosul de drum, de flori, de civilizaţie sau pasiune, care-ţi inundă fiinţa. Sau senzaţia care o ai când fugi, alerga acum cu toată nebunia ei, departe de orice putea să o rănească… Începea să se simtă mai bine, dar nu putea continua aşa la nesfârşit. Încerca să prelungească momentul, iar apoi să-l memoreze pentru a-l putea resimţi şi mai târziu când va simţi că o apucă groaza din nou. Încerca să alunge gândurile care o loveau, dar degeaba. Căci îi era prea teamă de ce se va întampla după ce se va trezi din nou, aşa că a ramas sub apă. Nu a mai ieşit la suprafaţă, s-a lăsat purtată de umbra lui omniprezentă…

 

Anunțuri

2 responses

  1. Ion

    Nu inteleg de ce toate femeile trebuie sa planga sau sa scrie despre sentimentul abandonarii de catre un barbat. In afara de procreere si iubire, mai puteti sa va ganditi si la altceva?

    23 Noiembrie 2009 la 22:05

    • probabil ca da, eu una, momentan, ma gandesc cat sunt de enervata ca am uitat de temele de maine, de la toate cele 4 materii… ceea ce e absurd de aiurit si prostesc… si despre ce vrei sa vorbim? ultima mea betie? (nici macar nu am avut una cum trebuie, adica cu dureri de cap si toate cele, deci ar fi mai mult decat jalnic), ultimul baiat agatat? (inca nu m-am apucat eu, personal, de agatat), iar celelalte care ar fi? ultimul film? (ala cu 2012, vazut cu o claritate inferioara si doar pe jumatate pentru ca ma jucam solitaire, deci nu cred ca ar iesi un post de mai mult de doua randuri, nu ca asta ar fi mai lung :D)… deci probabil ai o oarecare dreptate, dar eu m-am axat pe metoda ei de uitare, titlul a fost pus la vrajeala, ca intotdeauna de altfel pentru ca ma taie inspiratia cand vine vorba de ele… si apropo, nu sunt chiar femeie, mai mult fata sau adolescenta (ce ma distreaza cuvantul. stiu stiu, stupid 🙂 )

      23 Noiembrie 2009 la 23:05

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s